dimarts, de juliol 30, 2013

Les canonades de la Punta de la Tordera


Parlàvem fa deu o dotze dies de que durant l'última llevantada que van patir les platges de Malgrat de Mar va deixar al descobert diverses canonades rovellades i trencades a la platja de la Punta de La Tordera que, en plena temporada turística, conviuen amb els banyistes.
Hem de ser objectius i parlar també de que l'ACA (agència catalana de l'aigua) ha començat els treballs per reduir la perillositat d'aquestos canonades, segons informa la web de l'Ajuntament. En aquest cas, el nostre pessimisme sobre l'actuació de les administracions era infundat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I tan fàcil que és primer preguntar, informar-se i després opinar amb tota la informació contrastada.... Suposo que és més fàcil criticar i llavors tirar enrere (si hi ha sort).

Així va el país i la credibilitat dels mitjans de comunicació...

A veure si en un fet com aquest, en treieu alguna cosa positiva per pròximes publicacions.

Anònim ha dit...

Si el som-hi! i altres mitjans de comunicació no ho haguessin denunciat, hores d'ara seguiria tot l'estiu sense fer res, ni per part de l'ACA ni per part de l'Ajuntament. Molt trist. Si no és surt a la foto ningú es mou.

s sr ha dit...

M'afalaga que algú comenti que aquest humil blog, que només és un blog d'opinió personal, pugui posar en entredit la credibilitat de la premsa i, fins i tot, la marxa del país.

Per cert, la forma d'escriure d'aquest comentari se'm fa coneguda.