dilluns, de març 14, 2011

Malgrat 1911 – Derivació de l’aigua de la Tordera i un atemptat

La Vanguardia del diumenge 5 de març de l’any 1911 publicava dues notícies:

- una visita al govern civil del president de la Defensa Hidràulica de la Conca de la Tordera, quatre diputats a Corts i alcaldes, regidors presidents dels sindicats i propietaris, per oposar-se al projecte de derivació de les aigües de la Tordera, projecte promogut pel senyor Ramon Matas i Rodés l’any 1910 per traslladar aquestes aigües a Barcelona. Aquest projecte va presentar molta polèmica durant l’any 1911.

- la segona notícia es refereix a un atemptat, per sort sense víctimes, al domicili del director de del Mines de Ferro de Can Palomeres. Les pèrdues materials varen ser de 250 pessetes.



5 comentaris:

Anònim ha dit...

El blog de la Neus Serra i del Malgratot censuren comentaris.
Cada cop més som un poble silenciat!

Anònim ha dit...

Pots recorre al Butlletí municipal de l'ajuntament i per ser tu qui ets, segur que te'ls publiquen.

Anònim ha dit...

I a tu en el Som-hi, de ben segur que et feràn cas.

Anònim ha dit...

Que la Neus Serra i Malgrattot són un mitjà d'informació pública? o és un bloc personal que administren ells mateixos? m'he perdut alguna cosa?

MALGRATOT ha dit...

Sí! T'has perdut que és de jutjat de guàrdia que els mateixos que silencien informacions al poble a traves de mitjans municipals (de tots) i que temporalment remenen, dosificant i manipulant la informació a la seva conveniència, quan veuen rebutjats els seus ominosos missatges en d'altres mitjans, s'esquincin les vestidures i declarin que "cada cop més som un poble silenciat".
S'ha de tenir tanta barra com un socialista amb càrrec per actuar tant barroerament.
Això és el que t'has perdut.