dijous, de juliol 01, 2010

Un calaix de categoria

Eureka! Ja comencem a tenir un calaix a l’eix vertebrador. I que n’és de bonic! Tot ell fet de blocs d’un formigó net, de color clar, fa goig de contemplar-lo. Sembla una mica estret, però deu ser una qüestió de perspectiva. Sembla fet de blocs, quan al projecte es contemplava un mur continu, només amb les juntes de dilatació necessàries, però és un detall sense cap importància.

Ja comencem a tenir el calaix, i això ens ha d’alegrar. Qui recorda ara els arbres malalts? Si només eren uns pobres macrofaneròfits sense importància i, el que és pitjor, no eren del país. Com els podem recordar, nosaltres que estem sempre atents a les nostres tradicions, com ara la de Sant Joan i Sant Pau, i ells no eren de casa nostra?

Gràcies siguin donades al Senyor i a l’equip de govern que, per començar l’estiu, ens ha regalat a tots un calaix que no ens mereixem. Quan estigui fet, el pintarem amb grafits de tots colors, perquè sigui encara més mono.

I als tarambanes que volien que es respectessin els restos arqueològics els hi preguntaré on poden estar millor conservats que sota un calaix.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

A sobre de baixet i panxut comencem a demenciar-nos SSR. Serà qüestió de l'edat que comencem a perdre la memòria?

Anònim ha dit...

Guaite'l ell, tot un senyor malgratenc argumentant elegantment sobre l'esplendorosa modernor que representa tenir als directes descendents d'Atila en el govern de la vila. Que potser ets un cabdill del PPOE amb ganes de gresca?

Anònim ha dit...

Quin mal gust aquest comentari de la demència,ves que no et vingui a tu la demència,poca vergonya!!

Anònim ha dit...

Calma... Jo crec que l'escrit s'ha de llegir amb un evident toc d'ironia.

Anònim ha dit...

Els que no entenguin la ironia d'aquest post (Segon comentari) s'ho han de fer mirar.

Anònim ha dit...

el teu post és genial !
queda clar que molts llegeixen, però no tenen comprensió lectora..què hi farem ! la cultura brilla per la seva absència .

Anònim ha dit...

Edat, per dre la memòria i demència, ironia de la fina no és,és un pocavergonya que no guarda cap mena de respecte cap a l'enfermetat de la demència,el que significa i els que la pateixen, què tal si jo digués (al primer comentari) que per les seves paraules potser pateix subnormalitat?.

Anònim ha dit...

Perrea, perrea, ssr! Ves que no t'emmatzinis si et mossegues la llengua.

Anònim ha dit...

Que equivocat que vas (últim anònim),l'escrit del Sr. SSR és impecable:és cert o no que ara hi ha un calaix de formigó i prou?,és cert o no que per això s'ha hagut de matar arbres?,per cert,calaix de formigó això serà el que veurem per moooolllttt de temps,perquè l'ACA diu que de tapar-ho na nai dels na nais o potser haurem d'ensenyar les cartetes i els correus que han anat enviant a moooollltttta gent,entre d'altres a l'alcaldessa dient i repetint que NO ES PREVEU EL COBRIMENT!!!en fi,que ara algú em sortirà i dirà allò de, ... si, si, ... ja veurem si no es taparà i aleshores patapam nou cas de "coses estranyes que passen als ajuntaments i van a petar a fiscalia",però res endavant,visca el calaix de formigó una obra arquitectònica de categoria pels anys dels anys.