dilluns, de desembre 14, 2009

De nazis catalans i de jueus espanyols

Que els catalans som una colla de nazis que fem amb els pobres espanyols el mateix que Hitler i els seus sequaços varen fer amb els jueus és la tesi de l’incomparable Federico Jiménez Losantos.

Aquest home, que ja no sap com fer-ho per continuar insultant al personal que no té les mateixes idees que ell, s’ha atrevit a dir que “els espanyols som els jueus preferits dels nazis catalans”.

Davant d’una expressió com aquesta, hi ha dues posicions: o ignorar-la, pensant que aquest home és un boig, o condemnar-la. Ignorar-la, que és el que ha fet la majoria de la classe política, és donar ales al personatge. Condemnar-la, i emprendre accions legals per insult i calúmnia, tal com s’ha fet amb altres insults que ha pronunciat, li pot donar temporalment una mica més d’importància, però si s’arriba a fer que hi hagi una condemna judicial, se’l pot anar acorralant.

El problema és que aquestes expressions violentes són compartides per molta gent, els ànims dels quals s’estan escalfant. I un dia hi haurà una desgràcia, que pot ser molt important.

En moments de crisi econòmica, on la paciència de la gent s’està acabant, qualsevol espurna pot fer un foc que, una vegada encès, serà difícil d’apagar. Escoltant el senyor Jiménez Losantos i molts altres que opinen com ell, cada vegada sóc més pessimista sobre el futur que ens espera.

En això dono la raó als partidaris de la independència de Catalunya: com més aviat fotem al camp d’aquest merder en que uns i altres estan convertint a Espanya, millor. Ens podrem estalviar moltes garrotades.

Ref: article on es parla d'aquestes declaracions

1 comentari:

carrasclet ha dit...

Avui l'Audiència de Barcelona a ratificat la sentència que obliga aquest carallot a indemnitzar ERC per haver-la acusat d'amagar armes a les seus territorials del partit.
És un falsari incendiari a sou de la caspa.