dimarts, d’abril 06, 2010

El camp de tir de la Tordera: enterrament de cartutxos

Impactant el post que ha publicat ahir el blog cafèambllet.com, amb el descobriment de milers de cartutxos enterrats. Es recomanable llegir-lo.

Però també és molt recomanable llegir el comentari que fa en Xavi Romera, al seu blog La Natura a la Baixa Tordera, i que no m’estic de reproduir:

Hola 6Q,

L'altre dia ja et vaig dir que no estaves sol, ni ara ni abans, i per exemple amb la vergonya del camp de tir, si grates una mica veuràs que fa temps que hi ha escrits i queixes sobre el tema de gent molt variada i des de diferents punts de vista, ara bé... serveix de res la queixa??? Fins ara s'ha demostrat que no, tu mateix l'has sofert en carn pròpia. T'ho vaig comentar l'altre dia i ho torno a fer... si s'ha de fer alguna cosa, és denunciar-ho on s'ha de denunciar, i si no et contesten o passen de tot (que actualment l'administració funciona així en aquest i altres temes), doncs denunciar també a qui havent de fer alguna cosa al respecte, no ho fa.

Canya!!!... però a qui se la mereix, per acció o per omissió.

Aquesta notícia i totes les anteriors, incloses la del Follet, no serveixen de res si no es va a l'arrel del problema, que no és altre que la passivitat i la complicitat de les administracions competents (ACA, DMAH i Ajuntaments).

Sempre ho he dit... no fa malbé la natura qui vol, sinó qui pot... s'ha de mirar perquè pot!!!

Et vaig dir que és un tema a tractar seriosament, no per queixar-se per "complir". Si vols treballar seriosament en aquest tema i denunciar-lo, a totes, ja saps on trobar-me.

Salut, canya, i tots a una.

Xavi



En Xavi té raó, sense la complicitat passiva de les administracions (l’ajuntament en primer lloc), això no passaria.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I la senyora alcaldessa diu que al saber la noticia ha comentat: jijiji, jajaja! i a continuació s'ha quedat tant ampla.
Aquest comportament forma part de la normalitat d'esser socialista.

Anònim ha dit...

i que en diu de tot això la regidora mediambient L. Mèrida?

Anònim ha dit...

La senyora regidora de medi ambient va defensar la riera coberta, ja que segons va dir, el tram de Can Feliciano, no és una zona natural, sinó ajardinada.
No vull pensar malament, però, aquesta canalització amb una U de formigó fa pudor, en el sentit literal de la paraula, ja que serà una claveguera a cel obert i, en el metafòric,ja que quan arribin les queixes de la claveguera, la solució serà cobrir-la, temps al temps, penseu que tenim una alcaldessa molt llesta i maquiavèlica.