dilluns, d’abril 28, 2014

Amb una “vena” als ulls


He llegit amb atenció tant la carta que la senyora Joana Ortega ha dirigit als ajuntaments demanant la seva col·laboració amb el Departament de Governació i Relacions Institucionals en l’organització de la consulta sobre el futur polític de Catalunya, com la resposta de la senyora Conxita Campoy, alcaldessa de Malgrat, publicades ambdues al blog de les Joventuts Socialistes.

No entraré en el fons de la carta de l’alcaldessa, que no fa més que reiterar la seva ja coneguda posició sobre el tema, arrodonint-la amb una sèrie de queixes que indueixen a la llàgrima fàcil. M’interessa més la seva salut, ja que veu el perill d’actuar amb una “vena” als ulls. Potser seria hora de demanar hora a un oculista, ja que tenir una “vena” als ulls no deu pas ser gaire bo.

Es clar que potser em preocupa massa la salut de l’alcaldessa, ja que és possible que es referís al perill d’actuar amb una “bena” als ulls. Si fos així, demanaria a la senyora Campoy que, abans d’enviar una carta oficial de l’ajuntament de Malgrat, demani que algun funcionari li revisi el seu contingut per corregir les faltes d’ortografia. Enviar cartes oficials amb incorreccions ortogràfiques diu molt poc del nivell d’un poble.

Bena - Tira de teixit d'amplada variable emprada per a subjectar els apòsits en una nafra o per a lligar o embolicar un membre.
Vena - Qualsevol vas sanguini.