dimarts, de març 15, 2016

Un regidor de Palafolls molt responsable



Un regidor del PP de Palafolls ha dit fa poques hores que en una societat seria i sana, la senyora Ada Colau no estaria d’alcaldessa, sinó fregant el terra. El senyor Òscar Bermán Boldú, que així s’anomena el regidor, també ha qualificat a l’alcaldessa de Barcelona de persona descerebrada i plena d’odi i de fòbies salvatges, i l’ha titllat de gandula incorregible, ja que la senyora alcaldessa no va acabar els seus estudis.

Arran d’aquestes declaracions, he obert el blog d’aquest regidor palafollenc (http://oscarberman.blogspot.com.es/) per veure què hi deia. A la seva darrera entrada aquest bon home opina que, al costat de l’Espanya actual, la de Franco era una Arcàdia feliç. És molt interessant llegir el que hi escriu. No és estrany que el seu partit no hagi condemnat mai el franquisme, règim del que són els hereus.

Aquest senyor és una prova de que el PP és un partit on hi ha molts elements de la dreta extrema, comparable al Front National francès. Si el PP no permetés que dins del seu sí hi hagués aquests tipus d’elements probablement perdia la meitat dels seus afiliats.

A la foto de dalt, el senyor regidor de Palafolls amb el cap del PP a Catalunya. A la de sota, l’encapçalament del seu blog, on proposa un canvi transparent i "responsable".
Per cert, el senyor Albiol ha dit que les paraules del regidor han estat degudes a un escalfament verbal. Es veu que el senyor Albiol no coneix el regidor. Si s’hagués molestat en llegir el seu blog, hauria vist que aquestes paraules no responen a cap escalfament momentani, sinó al pensament profund del seu correligionari.