dimarts, de setembre 13, 2011

Una vergonya


Un any més, una pobre bèstia, un brau de nom Afligido, ha sigut torturada amb llances fins que ha mort després d’una llarga agonia, a Tordesillas. Un any més, una munió de bàrbars han gaudit amb el dolor d’un animal. I n’estan orgullosos. El gamarús que ha matat l’animal aquest any, un tal Oscar, anomenat el Zamorano, ha declarat sentir-se com en Cristiano Ronaldo, després de la seva “gesta”: tota una declaració de la ignorància que tant abunda per terres de secà.

Tot això en una festa declarada per les autoritats castellanes com d’interès cultural. De la cultura carpetovetònica, segurament.

Una vegada més, un any més, he sentit vergonya de tenir passaport espanyol.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hem de sortir d'aquesta Espanya com sigui i per molts motius.Aquest és un més

Anònim ha dit...

...i amb caràcter d'urgència, abans que la invasió subtil que estan duen a terme aquests facinerosos ens faci perdre totes les possibilitats de fugir d'aquest maleit paradís de la caspa. Que fa CiU desoint al poble?

"Castilla miserable, ayer dominadora,
envuelta en sus harapos desprecia cuanto ignora". A. Machado.

Anònim ha dit...

Tranquils tito's!!! sense anar més lluny a les terres de l'Ebre també fan "correbous". També hem de sortir de les Terres de l'Ebre?

Anònim ha dit...

No t'amoïnis tito,la mateixa terra de l'Ebre ja va por libre i no tothom de l'Ebre vol correbous;informa't.Que discutir fins i tot aquest extrem,veient les barbaritats que es fan amb els toros,es ser curt.Aquí a Malgrat,sense anar més lluny,s'ha recuperat la tirada de xíndries "a lo cutre" a la platja,però abans també es tiraven ànecs i ara no i això ja està bé o tito creus que hem de recuperar la tirada d'ànecs també?