dijous, de juny 21, 2012

Esperança Aguirre i el TC


Resulta que el Tribunal Constitucional ha decidit que la legalització de Sortu s’ajusta a la Constitució, i que a la Sra. Esperança Aguirre Gil de Biedma, presidenta de la comunitat de Madrid, duquessa consort de Murillo i gran d’Espanya, aquesta decisió no li ha agradat gens ni mica. Com a conseqüència, la duquessa consort demana que es suprimeixi el TC.

La mateixa duquessa era la que deia, i continua dient, que s’havien d’acatar sense protestar les decisions del TC referents a l’estatut de Catalunya.

I és que cadascú és com és. Hi ha qui acata sense protestar les decisions dels tribunals, i hi ha que només ho fa quan aquestes decisions li convenen. I quan no li convenen, demana que es suprimeixi el tribunal. Tot molt edificant. És així com anem construint la nostra democràcia.

Si a aquesta senyora la fotessin fora de la política, segurament el país aniria una mica menys malament. Però serà complicat, ja que la majoria dels votants del PP pensen com ella. Com deia el poeta, no tenen el cap per pensar, el tenen per envestir.

1 comentari:

Francesc ha dit...

Hi ha una cosa que es diu "ètica" que aquesta senyora no sap ni com s'escriu