dijous, de novembre 23, 2006

Un passeig per la weberia

Aprofitant que demà serà divendres i que avui fa sol, en Janí i jo fem un passeig virtual per la weberia dels partits polítics de Malgrat.


CiU

Trobem els números de Parlem-ne, que estan molt bé. Llàstima que el darrer sigui del mes d’abril... Com si CiU fos maníac depressiu i hagués entrat, des de la primavera, en una fase depressiva.

En el fòrum només hi ha tres comentaris, el darrer del mes de maig. Els n’hi deixo un perquè el panorama del fòrum estigui una mica més animat.

En resum, una web ben començada, però molt fluixa darrerament, justament ara que les eleccions municipals s’acosten. Es que no tenen idees per desmarcar-se dels socialistes?

De seguir així, malament els veig el 27 de maig.


Esquerra Republicana

Châpeau!! Una web ben feta i al dia. Una revista, La Teva Veu, una mica difícil d’accés per llegir-la fàcilment, però ben construïda i, sobretot, al dia. Unes notes de premsa ben presentades.

Es veu que des d’Esquerra la comunicació es cuida. Aquí hi ha inquietuds, aquí hi ha activitat.

Si per comunicació fora, Esquerra hauria d’arrasar a les pròximes eleccions.


PSC

Web massa intricada dins la web general del partit. Poques notícies sobre Malgrat i poca informació sobre l’organització local.

Un directori buit no és gaire presentable. No hi ha cap fòrum on el personal es pugui expressar.


PP

La secció de Malgrat està dins la de la província de Barcelona. No s’hi troba pas gaire cosa: algunes notícies del poble relacionades amb els enllumenats i els jardins, i res més.

No hi veig un gran interès a desenvolupar una comunicació local. Es que el partit ho vol controlar tot o és que la secció local no dóna més de si?


ICV

No he sabut trobar res de Malgrat. A la web nacional et dirigeixen a la del Maresme (a la llista de pobles amb web ni hi ha Malgrat)

Els mateixos comentaris que pel PP (els extrems es toquen?)


Conclusions

1- Hauré de revisar la meva posició envers d’Esquerra. Tenen idees i saben comunicar-les. Molt bé.

2- Per la resta, hauríem hagut de fer, en Janí i jo, un passeig real per la platja i no aquest passeig virtual, més aviat decebedor.

1 comentari:

El Senyor X ha dit...

Jejeje, és que no és el mateix fer un passeig virtual que real. De totes maneres, potser m'hi passejo jo una estona...Espero entrar a CIU i que estiguin fent una festa (virtual)a conseqüència del teu comentari.
Salut!