dissabte, de juliol 16, 2011

El pacte de govern

Llegim al Malgrat Confidencial els dotze punts que configuren l’acord de govern municipal entre PSC i PP:

1. Estudi per a ubicar la regidoria d’Inserció Laboral a l’antiga caserna de policia.

2. Creació d’un Viver d’Empreses.

3. Donar continuïtat al servei d’Aula Oberta.

4. Potenciació de serveis de platges com passarel•les, dutxes, lavabos,... així com reforçar-ne la vigilància i millorar l’accessibilitat.

5. Creació de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

6. Potenciació de les competicions esportives com a oferta de promoció turística.

7. Noves zones d’aparcament.

8. Donar continuïtat al desenvolupament de la Llei de Barris.

9. Arranjament de la desembocadura de la riera de Palafolls.

10. Construcció de dues rotondes a l’avinguda de la Costa Brava amb l’objectiu de millorar-ne la seguretat.

11. Elaboració d’un estudi que permeti la millora, modificació o reubicació de l’antic Pavelló Municipal d’Esports.

12. Millora de l’avinguda del Carme i dels carrers Carme, Llibertat i Sant Elm.

Doncs molt bé. Quedem a l’espera d’un pla d’acció més detallat de cadascun dels dotze punts, esperant que no sigui una llista improvisada, i que es tinguin idees clares de com abordar cada un dels punts, especialment on crear noves zones d’aparcament que siguin útils per accedir a les diferents zones del poble, de com es crea un viver d’empreses eficaç, de qui finançarà l’arranjament de la desembocadura de la riera o de què s’ha de fer amb l’antic Pavelló.

Coneixent el contingut de l’acord, el malgratenc disposa d’una eina per fiscalitzar el treball de l’equip de govern de l’ajuntament. Intentarem, periòdicament, fer un resum de com s’avança en l’acompliment de l’acord PSC – PP.

(He intentat buscar el text de l'acord a la web municipal i no l'he trobat, no sé si perque no l'han publicat o perque no he estat capaç de buscar-lo bé)

20 comentaris:

Neus Serra ha dit...

Amic meu, a la web municipal es publiquen coses serioses com comunicats destructius i amenaçadors contra els possibles autors d'alguna web.Com esperes que es publiqui un Pacte de govern PSC-PP?.

Anònim ha dit...

La web municipal tambe ha servit per carregar contra Malgratdecideix

Anònim ha dit...

i contra el som-hi!

Anònim ha dit...

I viceversa també!

Anònim ha dit...

I contra els que defensaben la riera, perdó, o era en el butlletí municipal?, tan li fot, tot és seu.

Anònim ha dit...

Fins i tot han comprat a preu de saldo un digital confidencial molt seriós i ben informat amb línia directa dins de l'ajuntament.
La desinformació sistemàtica seguirà sent la constant els propers anys.

Anònim ha dit...

Hola Sr. SSR. M'agradaria que mireu al google :iniciativa Malgrat i opineu

Anònim ha dit...

Ens ho podem passar molt bé els propers plens municipals quan aquest individu, pretesament d'esquerra, o millor dit, d'eco-esquerres a matar, justifiqui el sentit del seu vot en el mateix sentit en que ho faci el PP.
La comèdia que representin la Campoy, la Vega i el Medina, tots junts revolcant-se enmig dels seus valors ètics personals pot ser d'allò més delirant. Serà més fort que fotre's un canuto de negre afgà.

Anònim ha dit...

mestre de les 10,31 , molt "fort"us veig

Anònim ha dit...

Al temps Jordi, al temps, aquest és qui al final donarà o traurà raons.

Anònim ha dit...

Tant que parleu de'n Medina i de la seva orientació d'esquerres, però us descuideu del pacte: CiU+PP+ERC que ja tenia coll avall la Neus Serra. Déu ni dó, ERC fer un pacte amb el PPC! Hagués sigut l'ensorrament final d'ERC Malgrat en favor de la Neus. No és murri la paia!

Miquel ha dit...

Molt d'acord, les idees com a concepte són molt boniques i segur que estan pensades per millorar la qualitat de vida dels malgratencs. Ara bé, cada un dels 12 punts s'haurà d'explicar bé com es denvoluparà, els serveis que oferirà i sobretot el cost d'oportunitat que comportarà, és a dir, allò que l'executiva local no podrà fer per poder dur a terme els 12 punts esmentats.

Anònim ha dit...

4:33 Sisplau, no siguis tant simple creiem-te tot el que diuen a la peixateria del PSC. El pacte que no va voler fer el Medina va ser el de CiU+ERC+IV per fer fora la Conxita d'una punyetera vegada i ho va fer amb l'infantil argument que l'executiva del seu partit no li permetia pactar amb CiU. Només cal veure quins partits varen pactar a Sant Vicenç dels Horts per entendre la seva lamentable mentida. Aquest home, per qui no el coneix, és un autèntic embaucador professional.

Anònim ha dit...

Com a mínim ERC no es mou per prejudicis com ICV, no et sembla?. Si parles de canvi és el canvi el que s'ha de promoure. ICV també parlava de canvi i transparència. "Ajuntament de vidre" va dir...és clar que no va dir quan.

Anònim ha dit...

Neus, que ensenyes el plumero....
aissssssss els vidres... "nada es verdad, nada mentira, todo es segun el color con que se mira... i tu ets un "arco iris" , oi?

Anònim ha dit...

Les veritats ofenen, oi Neus? Si no, no haguèssis donat tanta importància al comunicat d'ICV-EUiA.
Demanes ètica per fer política? Però si és el que més careixes,...au ves a fer unes vacances que les necessites. Descansa i reposat una mica.

Anònim ha dit...

No ens precipitem i mantinguem la calma. Aquest format promet molt. Després de cada ple municipal el Medina farà bé de fer un comunicat al seu blog d'EUiA per justificar els motius per abstindre's o votar conjuntament amb el PP a tot el que li calgui a la mestressa. Això sí, tot ho farà des de paràmetres essencialment d'esquerres, tot d'una gran sostenibilitat i sense cap ecovergonya. A aquest pas, i gràcies a les sucoses aportacions en política municipal de l'ínclit personatge, fins i tot la Vega passarà a ser titllada d'esquerranosa i per fi el personatge haurà trobat el seu tripartit modèlic.

Anònim ha dit...

Acòlit de les 12:52h. Tampoc t'has de preocupar, ja que afortunadament i per gran joia de Malgrat disposem del teu blog "partidista" amb el qual ens deleites amb els teus suculents missatges mesclats amb verí i amb els teus prodigiosos fotomuntatges de les teves admirades Conxita i Ana.
Per altra banda no oblidem que qui també fa exercici de catarsi és la bonaventurada Maria Neus amb els seus "des de la càmera del Ple" on intenta fer veure als conciutadants les seves prodigioses virtuts buïdes d'oratòria on sembla un disc ratllat i amb la metxa sempre a punt per encendre's quan el Valentí o l'arxioponent Conxita, desprenen alguna guspira en vers ella. Deu creure que els ciutadants som tontos. Per algún motiu serà que encara és a l'oposició i sense haver guanyat encara cap comici municipal. Per alguna cosa serà. Potser que s'ho faci veure això la gent de CiU Malgrat. Almenys el Sr. President Mas, va quedar-se a l'oposició per havent-les guanyat totes fins que a la tercera va aconseguir la presidència, però és que la Sra. Maria Neus, té la casella encara a 0. Bon estiu i aigua fresca per refrescar-se!

Anònim ha dit...

Bravo Medina. Properament i amb el tema riera Feliciano podràs demostrar REALMENT qui ets i el que hi fas a l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Es veu d'una hora lluny que aquest noiet,en Medina,respon al típic senyor que vol viure bé,sense masses preocupacions,que no es mulla,tot i la dialèctica que l'acompanya (només cal mirar el què diu i el quèfa?),que gira l'esquena als companys quan li cal, ... en fi,tot un exemple a no seguir per la juventud que puja,a mi ja em va bé veure persones com ell,aixi cada dia aprenc una mica de com no vull ser.Que no en tenen prou aquest matrimoni amb els sous que guanyen?,mas humildad señores,mas humildad,..!!