divendres, de juliol 01, 2011

Malgrat 1961 – Condemna a 30 anys per un assassinat

El dijous 29 de juny de l’any 1961, ara fa 50 anys, La Vanguardia publicava que el tribunal de la secció primera de l’Audiència Provincial condemnava a l’autor de l’assassinat d’un noi de Malgrat a 30 anys de presó. Aquest assassinat va ocórrer dos anys abans, el 24 de juliol de l’any 1959.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Neus! i del Bus nocturn que van promoure els teus col.legues de Tordera (CiU) i que el màxim que van omplir en una nit d'estiu van ser 5 usuaris per venir a Malgrat, no en dius res? No és extrapol.lable al discurs que ens has fet del tema de l'AVE?

ssr ha dit...

Mireu, mestre, una cosa és posar una línia de bus, que no requereix cap inversió, i si surt malament es plega, i una altra és fer unes inversions col.lossals per fer línies d'alta velocitat que no es fan servir. En teniu un altre exemple amb l'AVE de Saragossa a Osca.

D'altra banda, seria molt demanar que fessiu els vostres comentaris al lloc adequat?

Anònim ha dit...

O sigui que ja abans la justícia era tan lenta com ara!!

Anònim ha dit...

No s'entenen aquests comentaris fora del seu lloc.

Sobre el tema del bus nocturn caldria saber més detalls de com va acabar la proposta, però el cert és que no pot criticar-ho qui no va voler donar suport a la proposta. És lógic pensar que aquestes propostes funcionen si sumen suports i Malgrat no va sumar, perquè el regidor de joventut no va voler. Ta,bé cal dir que potser a Tordera els va sortir malalemnt la proposta, però sempre millor una proposta que surti malament que pssar 4 anys sense cap proposta com és el cas.

Anònim ha dit...

Després de tot com va succeïr, l'assassí va ser lliurat molt aviat i encara va gosar fer més mal, a aquesta bona família, amenaçant-los de nou. Un episodi injust.

Anònim ha dit...

El dolor d'aquest fet, hauria de silenciar a aquests que no saben quan han de respectar el patiment dels altres.
Aneu-vos a parlar de política a una altra columna!