dimarts, d’octubre 14, 2008

La carta de l’alcaldessa

He llegit amb atenció la carta de l’alcaldessa al director de l’ACA, publicada en un espai publicitari del diari El Punt.

Trobo la carta ben escrita, lògica en els seus plantejaments, i molt bona en la forma.

Però hi trobo un defecte: parla del “preu” dels tres arbres que es salvarien amb la proposta alternativa, valorats en 634 euros cadascun pel experts, mentre que l’increment d’inversió necessari per salvar-los és de 320.000 euros, és a dir, de més de 100.000 euros cadascun.

I aquesta és la falla del raonament de l’alcaldessa, segons penso. No solament s’ha de valorar el “preu” dels arbres, sinó també com quedarà l’espai de Can Feliciano: un espai vegetalitzat contra una cloaca.

Es clar que el Partit Socialista de Malgrat tenia en el seu programa, des de fa temps, el cobriment de riera en aquest tram i que això legitima l’alcaldessa quan exigeix el seu cobriment. Però, si és tan recta i tan clara en el respecte dels acords “vàlidament adoptats”, per què no respecta ella el que l’ajuntament va acceptar: una riera, en aquest tram, descoberta.

Si l’alcaldessa pot variar els “acords vàlidament adoptats”, els altres també, o així ho suposo jo.

Pel que fa a que quan es governa s’arriba a perdre amics de la infància, trobo que aquest paràgraf sobra en la carta, per altre lloc molt correctament estructurada, ja que no aporta res al debat.

Es pot saber quan ha costat l’espai publicitari?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Som la riota del país,aquest poble necessita menys vísceres i més sanderi.

Anònim ha dit...

Aquesta dona es pensa que "manar" per haver guanyat les eleccions, li dona poder per fer i desfer el que li doni la gana; cap persona de l'equip de govern, (excepte la del p.p.)no discerneix de la manera de fer d'aquesta dona? em sembla extrany que pugui ser així; actuen com un ramat de xais. Penós.

Anònim ha dit...

perdona, però la forma és pèssima. és una carta poc respectuosa, escrita des d'un pedestal

Anònim ha dit...

el millor de la carta els vots del PSC.
Comenci senyora a sumar els vots que hi han a l'oposició que trepitja tan vilment.
el poder li ha pujat al cap als peus i sobretot a la boca.

Anònim ha dit...

Personalment la carta no em sembla gaire bona en les formes ni en el fons. Obvia molta informació del tema i es queda en els tres arbres. Barreja institució i persona, és maleducada i poc responsable. La carta hauria estat acceptable com a Sra. Campoy, però com alcaldessa penso que ho barreja tot, partit, projecte, persona, institució. Si a sobre ho ha pagat amb diners públics haurem de parlar del tema amb calma.

Neus S.

Anònim ha dit...

neus serra rabiosa