dissabte, d’abril 09, 2011

El respecte d’una tradició

Després d’haver sigut criticat per no respectar la tradició de la festa votiva de Sant Joan i Sant Pau, advocats contra la pesta, que es venia celebrant a la vila des de l’any 1651, com consta per acta notarial de D. Joan Desclapers, el govern municipal, probablement repenedit, ha decidit no deixar passat una altra tradició, encara que més moderna, com és el reasfaltat de carrers abans les eleccions municipals, segons podem veure a la pàgina 17 del darrer butlletí municipal.

De manera que, per valor d’uns 192.000 euros, es reasfaltaran, total o parcialment, 24 carrers. No sé si amb la crisi econòmica que travessem tots, i també els ajuntaments, aquest any els contractistes tindran tanta rua com a les altres eleccions locals, on de dues coses es podia estar segur: que els preus s’apujaven, degut a la gran demanda, i que la qualitat disminuïa, degut a haver de fer la feina de pressa i corrent.

Benvingut sigui aquest respecte d’una de les tradicions democràtiques més arrelades a les nostres contrades.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Simplement MAGISTRAL!

Anònim ha dit...

Com també han estat esfaltant durant totes aquestes setmanes i segueixen fent-ho a Blanes. Magistral la tallada de carrers per fer reasfaltat. El que em pregunto, és d'on han tret els calés per fer el reasfaltat a Blanes? Perqué la caixa és buida!.