dissabte, de desembre 21, 2013

El CATN i els seus informes

Al llegir La Vanguàrdia d'avui he respirat tranquil. Si Catalunya esdevingués independent, tant el Barça com l'Espanyol seguirien jugant a la lliga de futbol espanyola, la que alguns anomenen la lliga de les estrelles. Segons el diari, això ho ha afirmat, en un informe, un grup de persones (catorze, si no m'he descomptat quan he vist la foto) que composen el Consell Assessor per a la Transició Nacional, més conegut com el CATN.

Proposa aquest informe, sempre segons la ressenya del diari, que un cop Catalunya fos independent, es creï un consell catalano-espanyol, o bé un consell ibèric, format per Catalunya, Espanya i Portugal, de manera que la cooperació entre Catalunya i Espanya podria ser encara més forta que la que tenim ara. D'aquí dedueixen que les lligues esportives espanyoles estarien obertes als clubs catalans.

No sé qui són els que composen aquest Consell Assessor, però no deuen ser gent massa viatjada o, almenys, són poc coneixedors del tarannà castellà, que és venjatiu i que, en cas de que Catalunya es declarés independent, farien tot el possible per incordiar. I, entre aquests incordis, un de ben senzill: impedir que el Barça jugui a la lliga espanyola, cosa que, pel que sembla, molestaria molt als catalans.

Si tots els informes del CATN són tan somia truites com aquest que comentem, valdria més suprimir-lo. Si no, la independència de Catalunya quedarà pel segle XXII.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tienes razón en lo de la venganza castellana.
Pero no deja de ser un organismo privado quien lo organiza, y , el BBVA y el señor que pone la pasta de la tele, no creo que sean tan patriotas como para esto.
Les gustaría? por supuesto, Les interesa? Ni lo mas mínimo, aunque tengan una bandera con el pollo presidiendo su comedor.