dimecres, de febrer 07, 2007

Una bona idea: el taller de barri del Castell


Dissabte que ve es farà un denominat Taller de Barri per discutir amb el veïnat un projecte d’actuació integral per la millora del barri del Castell i de part del barri de la Verneda.

No hi ha cap dubte que el fet de voler estudiar amb els veïns un projecte d’aquest tipus és una idea excel•lent. Es clar que no n’hi ha prou amb tenir i començar a concretar una idea, encara que aquesta sigui una molt bona idea. S’ha de veure com es desenvolupa: és evident que amb una reunió de 4 hores amb els veïns no n’hi haurà prou. Quatre hores de reunió d’un grup de persones que no han treballat mai junts és el temps que és necessita per conèixer-se i per començar a enraonar seriosament.

Aquest Taller ha estat organitzat amb la col•laboració de la Diputació i amb l’ajuda de l’empresa GMG Gestió i Participació. Es d’esperar que es tracti d’una empresa amb experiència (no he trobat gairebé res d’aquesta empresa a Internet, el que podria ser sospitós. L’ajuntament de Lliçà de Munt els ha pagat 6419 € per la seva intervenció en el procés participatiu per la definició del nou edifici de l’ajuntament).

Si aquest Taller de Barri continua després d’aquesta reunió ja serà un èxit. Si d’aquesta reunió en surt un principi d’organització de treball per portar a terme una dipòsit d’idees que s'aniran discutint més endavant, l’èxit serà encara més important.

Esperarem per veure com es desenvolupa aquest Taller. I desitgem que el seu treball sigui fructífer pel bé del barri i del poble.

Per ara, felicitem als responsables de l’ajuntament que han tingut la bona idea d’organitzar aquest Taller. I esperem que les notícies que anirem veient faran que podrem continuar a felicitar-los.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Salut
només dir que aquest serà el quart any que l'Ajuntament de Malgrat opta a aquesta subvenció. Óbviament els anys anteriors amb resultats negatius. És curiós observar que ja l'any passat va organitzar un "taller de participació", ja que les bases del concurs així ho indiquen, però només hi va participar el president d'una associació de veins (intenteu saber quí és) i un parell de veins. Intenteu saber quins arguments donava l'Ajuntament per haver fet un taller tan "esquifit".

Anònim ha dit...

perdoneu la meva ignorància, però, el projecte no està fet?
això del taller ..és de cara a la galeria

Anònim ha dit...

Tens raó, em refereixo al darrer post, quan dius que és de cara a la galeria. Vaig assistir al taller i estava totalment dirigit. Et donaven mastegada la resposta que volien sentir i obviaven aquelles que no eren "políticament correctes". Una veritable "xapussa" per cobrir l'expedient.