dimarts, de maig 29, 2012

L’enfonsament del "Ciudad de Barcelona"Demà farà 75 anys de l’enfonsament, davant la platja de Malgrat, del vaixell “Ciudad de Barcelona”, torpedinat per un submarí italià, amb un resultat de 50 morts. No repetiré aquí la descripció del que va passar, que es pot trobar a l’edició d’avui del Punt.

Sí felicitar a l’ajuntament, que ha tingut la feliç idea de rememorar aquest acte, que forma part de la història de Malgrat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

<De veritat ha estat iniciativa del magnific Ajuntament???

Anònim ha dit...

Sí, la regidora Vega està molt interessada en conèixer els detalls que gloriosament realitzaren els seus avantpassats a Malgrat de Mar en pro de la "una, grande y libre".

Anònim ha dit...

Aquests dies la Vega està d'alcaldessa, accidental, però alcaldessa. Com ens hem de veure Conxita!

Anònim ha dit...

Els hagués agradat molt als familiars dels brigadistes saber que la persona que els va rebre a l'ajuntament com a màxima autoritat del poble, pertany a la mateixa família política d'assassins que fa 75 anys van acabar amb la vida dels seus familiars i amb les esperances de tot un poble.
El feixisme, amagat sota altres formes però no menys perilloses, encara viu entre nosaltres i té els mateixos objectius que en altres temps.