dilluns, de setembre 10, 2007

La festa




El passat dia 4, el ple de l’ajuntament va aprovar la suspensió de l’obra de canalització de la riera que tenia com a conseqüència la supressió de l’arbreda de Can Feliciano. Aquesta suspensió es va aprovar per un sol vot de diferència, el que vol dir que el grup socialista es va comportar segons la dita del senyor Guerra “quien se mueva no saldrá en la foto”. Aquesta posició, a títol individual de cada regidor del grup socialista, va ser una llàstima. Però no va poder impedir la festa, pacífica i democràtica, del poble.

Les dues fotos que acompanyen aquesta petita ressenya en són la prova.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que sapiga el poble que l'oposició va polititzar el debat social per treure'n un profit polític i prou!

Anònim ha dit...

Si en treuen o no profit polític ja es veurà, que encara queda mooolttt!!! i tu que estàs tan enterat/da ho hauries de saber. El que és llastimós és que el PSC al seu conjunt no sigui capaç de recolzar una proposta popular. Només compteu amb la petanca que gaudeixen d'unes bones instal.lacions i d'uns xandals de coll,... per no dir la gran festa de l'AAVV de Malgrat Sud, això no és profit polític!!!I ben fet que fan a les persones que en formen part a ells no els hi retrec. M'estimo més que per profit polític es pugui alliberar un espai natural del ciment que em regalin xandalls, instal.lacions situades en espais municipals, boles de petanca i fer gresca.Espera em deixava el teu "i prou".

Anònim ha dit...

El poble té molt clar el que ha de saber, la mostra es la gran mobilització que hi va haver. El que no ho vegi aixi que s'ho fagi mirar o té interessos a la casa gran.

Anònim ha dit...

Espereu-vos i no canteu al.legria que ara venen corbes i encara ensupegarem.