dissabte, de gener 05, 2008

Més sobre s’Abanell


Publica avui el Diari de Girona les destrosses que el temporal ha fet al passeig de s’Abanell, a Blanes, de les que la foto adjunta n’és una imatge clara.

Ens trobem, ja ho hem dit alguna vegada, davant d’un fenomen del que desconeixem (i ho dic en plural, ja que el desconeixement dels “experts” és sensiblement igual que el meu) les causes d’aquests destrosses: la sorra que es va treure fa uns anys per regenerar les platges de Malgrat i de Lloret? O bé es tracta d’una altra causa?

Davant la nostra ignorància potser hauríem d’aturar la nostra propensió constructora (i destructora) i fer una reflexió sobre el medi ambient.

Això em fa recordar que hi ha un consell de conca de la Tordera, que aviat hauria de sortir algunes conclusions, que estudiarem amb deteniment.

No oblidem la dita de la barba i del barber.

5 comentaris:

mac ha dit...

el consell de la conca és inexistent, no funciona ni ho ha fet mai.

MALGRATOT ha dit...

I com ho saps aixó Cris?

ssr ha dit...

Personalment, sóc una mica més optimista. El consell de la conca no ho té gens fàcil, sobretot perquè ha de lluitar amb ajuntaments poc interessats en el medi ambient de la Tordera, com els de Malgrat i Blanes.

Però si el seu responsable és una persona activa i compta amb el suport de la conselleria de medi ambient, penso que en pot sortir quelcom de positiu.

Donem-li un temps abans d'enterrar-la.

Anònim ha dit...

aquesta Cris, es posa a tot arreu, però no sap mai res, només hi entén de jscmalgrat...

Anònim ha dit...

Segur que treballa a l'ajuntament, tots acostumen a tenir el mateix perfil.