dimecres, de febrer 06, 2008

Crònica d’un fracàs anunciat

Llegim al blog de Ràdio Palafolls:

ESPORTS - Passeig triomfal del Juvenil A de Palafolls contra el Malgrat.

Els palafollencs no van tenir rival en el seu enfrontament d’aquests cap de setmana a casa contra el Malgrat. El marcador no deixa lloc a dubtes, 29 a 0. El Malgrat continua després d’aquesta aclaparadora derrota al derbi, en la última posició amb 0 punts.


Probablement la crisi del club de futbol Malgrat tingui diverses causes. Però n’hi ha una que és clara, i que és deguda a que l’ajuntament malgratenc té un projecte, que és el de fer un camp de futbol nou, al costat del cementiri. Les raons per canviar de lloc el camp de futbol són més o menys discutibles, sembla que tenen a veure amb quelcom que es podria qualificar com especulació immobiliària, disfressada amb altres raons, no faltaria més.

Però canviar de lloc un camp de futbol, en siguin quines siguin les raons, té unes certes exigències. Entre les quals es troba la de no perjudicar ningú. Però no. El nou camp de futbol només existeix en dibuix. El pressupost de l’any 2008 preveu mig milió d’euros pel nou camp (que, diuen, en costarà 2 milions), el que vol dir que aquest 2008 no serà l’any del nou camp. Potser l’any 2009? O el 2010? I és que las cosas de palacio van despacio.

Mentrestant, com que el camp actual no té gespa, ni natural ni artificial, i està en pèssimes condicions per practicar l’esport del futbol, el primer equip s’ha hagut de dissoldre, ja que els jugadors s’estimen més anar a jugar a Palafolls i altres pobles veïns, on els terrenys de joc tenen millors condicions. I l’equip dels juvenils va fent el ridícul pel món.

I els responsables municipals? Doncs això: dissimulant.

Consequència, el futbol local, per la planificació inadequada del govern municipal, a fer punyetes. Vergonyós.

1 comentari:

MALGRATOT ha dit...

"I els responsables municipals? Doncs això: dissimulant."

De dissimular res de res, amb tota la cara i espatlla de que son capaços de mostrar. I el Viñolas, suposat regidor d'esports, dedicat de ple al tast de birres, que d'això sí que n'és un crack! Lamentable equip el de Malgrat, menys en sous cobrats, en tot el demés anem a la cua del tren pels extraordinaris mèrits propis demostrats.