diumenge, de febrer 10, 2008

Les martingales de l’alcaldessa

Al darrer ple municipal s’ha explicat la crònica del viatge de tres regidors, entre els que es comptava l’alcaldessa, a terres marroquines. Viatge, que pel que ens expliquen, va ser una gesta meritòria, important i perillosa.

La gesta va ser meritòria, car va costar uns 700 euros, i això que eren tres, tot inclòs. I ja té mèrit desplaçar-se tant lluny per un preu tan econòmic.

La gesta va ser important, car es varen discutir molts i molt importants acords. La única pega és que no es varen poder signar, ja que els regidors desplaçats desconeixien l’idioma en què varen ser redactats.

La gesta va ser perillosa, ja que, almenys la primera autoritat municipal no va poder alleujar la bufeta quan calia, cosa que sempre és perillosa, per les possibles fugides urinàries que es podrien produir en circumstàncies compromeses (com quan s’està discutint amb un governador), i perquè la pressió a les parts baixes no permet de tenir les idees clares quan es discuteixen importants tractats en llengües que es desconeixen.

Es per això que des d’aquesta modesta tribuna m’atreviria a demanar al bon poble de Malgrat una subscripció per comprar unes martingales(*) a la senyora alcaldessa, que li permetrien alleujar la bufeta quan i com li convingués. Seria bo per la seva salut i per l’eficàcia de la seva gestió.


(*)Martingala: peça de vestir dels homes d’armes que consistia en una calça, que cobria des de la cintura fins als genolls, i unes mitges, que cobrien des dels genolls fins als peus. Aquesta peça serveix, entre altres coses, per poder orinar sense haver-se de treure l’armadura i sense que el líquid element traspuï.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pos en directe, els plens, guanyen molt en espectacle martingalesc, el més vinent el podràs seguir per TV segons va anunciar el responsable de noves tecnologies, encara que som molts els escèptics davant d'aital gay afirmació d'aital gay personatge.