dijous, de febrer 23, 2012

Una polèmica inútil


Publicava ahir el diari digital Maresme360 un escrit de la senyora alcaldessa sobre la polèmica de Malgrat desperta, Malgrat,desperta! i els 6.000 euros gastats per l’ajuntament per registrar i protegir la marca, no sabem si la que és la tercera persona d’un present d’indicatiu o la que és un imperatiu. La senyora alcaldessa titula el seu escrit com una polèmica inútil, i com a tal la tractaré. De manera que no en diré res.

El que em va impactar més de l’escrit va ser el principi, que diu: “Fa més de vint anys que lluito per construir poble respectant valors com l’honestedat, la humilitat, l’esforç, la justícia, el respecte, la responsabilitat o la tolerància, entre molts altres”. Vaig rellegir aquesta frase amb tarannà entremaliat, malgrat els meus quasi 70 anys: em va fer somriure la seva franquesa.

No sé si es podria aplicar a aquesta frase amb la que comença l’escrit de la senyora alcaldessa aquella dita popular: “digue’m de què presumeixes i et diré de què estàs mancat”. Dit sense acritud, que deia un altre il•lustre socialista.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La joventut socialista de Malgrat de Mar (JSC) després de la davallada socialista no havien publicat res al seu bloc des del 18 de novembre de l’any passat. Després de 3 mesos tornen a emprendre el bloc amb aquest escrit que potser a la clientela socialista els hi fa patxoca però a les persones que ens considerem malgratencs normals i corrents no sabem si riure o plorar.
Que plegui d’una vegada a veure si anem millor

Anònim ha dit...

Absolutament vergonyant. Aquesta senyora, amb tots els seus estirabots i grandiloqüència de peixateria, està políticament més acabada que el Camps valencià.
Pensa retornar al poble els 6.000 € que ha furtat o això no toca tocar-ho?