diumenge, de juny 15, 2008

El nou hospital de proximitat

La conselleria de Salut, a proposta de CiU, està buscant la implantació d’un nou hospital de proximitat a l’Alt Maresme que deslocalitzi alguns serveis que ara mateix donen els hospitals de Calella i de Blanes. Es tracta d’un equipament orientat a tractar casos que no necessitin llargues estades o que puguin ser tractats en servei ambulatori. Aquest hospital podria ser una realitat abans del 2013.

Llegim (aquí) que els ajuntaments de Palafolls, Pineda i Tordera ja fa temps que s’han posicionat per demanar a la conselleria que aquest nou equipament es faci als seus respectius municipis, fent propostes concretes. En canvi, l’ajuntament de Malgrat no ha fet cap proposta. Serà que no volen que aquest nou equipament es faci a Malgrat? Si és així, quines en són les raons? O serà que estan tan ocupats en projectar l’auditori que no donen cap importància a un equipament menys emblemàtic?

Tot el que podem llegir que ha dit l’alcaldessa, és que Malgrat també disposa de zones que podrien interessar al Departament de Salut. Però, se li ha fet saber? Si aquest equipament interessa al municipi, s’ha fet el necessari per informar la conselleria de la idoneïtat de la proposta malgratenca i per pressionar perquè es faci aquí aquesta instal•lació? Molt em temo que no. Si s’hagués fet de segur que ho haurien fet saber.

En un moment de deslocalitzacions i de conjuntura econòmica fluixa, l’ajuntament hauria de procurar no deixar escapar cap oportunitat de portar col•locacions al poble.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per a la teva informació "ssr", clicka aquí:
http://calella.mforos.com/1339746/6693825-salut-anuncia-que-vol-construir-a-mitja-termini-un-nou-hospital-a-calella/