diumenge, de novembre 30, 2008

S’Abanell, una vegada més

Podem trobar les informacions sobre la darrera destrossa al passeig de S’Abanell a tres articles publicats al Diari de Girona ahir i avui, que es poden llegir aquí, aquí i aquí. Però m’ha semblat més interessant reproduir el comentari personal d’en Xavi, del blog La Natura a la Baixa Tordera.

"D’aquí a uns dies es tornarà a parlar de milers i milers d’euros per arreglar el passeig, i d’aquí a uns dies es tornarà a dir que tots aquests diners se’ls torna a emportar el mar, una altre vegada.

Això ja no serà notícia, que rectifiquen i fan bé les coses sí ho serà, o més ben dit, sí ho seria. Es coneixen les causes, es coneixen les solucions, es coneixen els interessats, es coneixen els perjudicats, es coneixen... vaja! Que, tot i això, el passeig el tornarem a pagar nosaltres, altre vegada, i per veure com s’ho emporta el mar, altre vegada, mentre el responsables no surten a la foto ni fan declaracions, altre vegada.

Fer bé les coses costa diners, sí, d’acord. Però no s’ho emporta el mar. Sumem tot el que es pretendrà gastar d’aquí en endavant (ja no dic tot el que s’han gastat, que deu ni do) i fem una petita reflexió..."


El que més m’ha impactat és que l’autor diu que es coneixen les causes i les solucions. Diuen que demà, a una reunió del regidor corresponent de l’ajuntament de Blanes amb Costes i la Generalitat es podria presentar un avantprojecte de la solució que es pensa donar al problema. M’agradarà llegir els comentaris d’en Xavi sobre aquest avantprojecte, quan es faci públic. Segur que seran interessants.