dijous, de novembre 13, 2008

Sobre el camp de tir

Trobo magnífica la iniciativa que ha tingut ERC de demanar a l’equip de govern que s’ocupi del camp de tir situat en el marge dret de la Tordera i que, pel que sembla, causa impactes ambientals negatius (sonors i contaminació amb plom).

Recorda ERC que fa més de cinc anys que es va aprovar l’Agenda 21 de Malgrat, on hi ha una acció prevista sobre aquest tema: “avaluar i corregir l’impacte ambiental del camp de tir”. Pel que sembla, a la data d’avui, res no ha estat avaluat i, per conseqüent, res no ha estat corregit.

Pels qui no coneixen l’Agenda 21 de Malgrat, els hi en recomano la lectura. Es tracta d’un document molt (massa) tecnocràtic, però, si el llegeixes bé, es tracta d’un document divertidíssim. Només cal mirar les accions previstes i les accions realitzades per fer-te un tip de riure, sobretot quan les compares amb les solemnes declaracions que els nostres capitosts varen fer quan es va aprovar.

Com diuen a Castella, del dicho al hecho hay mucho trecho.

Personalment, si em trobés a la pell del (de la) responsable de la regidoria de Medi Ambient, em cauria la cara de vergonya. Sobretot quan fes declaracions sobre la sostenibilitat de la política municipal malgratenca.

I felicitar a ERC per posar el tema sobre la taula. Esperem que algú es doni per al•ludit. Encara que, amb les primeres declaracions de l’autoritat competent que hem escoltat, no ens fem pas massa il•lusions.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No cal fer-se cap il-lusió amb aquesta gent, perqué de vergonya en tenen més aviat poca.

Anònim ha dit...

Hostima que heavy, 200 pàgines de dossier tècnic que pot desanimar al més voluntariós, ho intentaré, però mentre tant podries fer-nos una dosificació homeopàtica de l'agenda per entusiasmar-nos pel seu contingut i incompliment? Pinta bé i pot ser un filó.

Anònim ha dit...

No és cap tonteria, i tampoc és nou. Abans de l'agenda 21, l'any 95 crec, en Freixas ja ho parlava al presentar el programa de CIU. Imagina't si fa temps que dura la cosa. Ara bé, és difícil que el govern actual faci res, ves un dia a esmorzar al xiringuito del club de tir i veuras qui són la clientela, parla amb els membres i et diran que ells estan ben tranquils, ja saben que mentre hi hagi qui hi ha a l'ajuntament tenen assegurat que no passa res. Això és el que a mi m'han explicat sempre que parlo amb la gent del club. La raó la desconéc, però ells no tenen cap pressa a marxar.

Anònim ha dit...

Al camp de tir no es fan servir perdigons de plom desde fa molt.
burrus....

Anònim ha dit...

De que son?
eixerit...