diumenge, d’abril 15, 2012

El congrés d’UDC


He de confessar que tinc una especial tirada (política) per Unió Democràtica de Catalunya (UDC), ja que el seu líder m’ha semblat una persona seria i amb idees clares. De manera que segueixo els preparatius pel seu congrés del proper maig.

Però quan veig la candidatura del senyor Duran, no pel que fa les persones, que moltes d’elles no sé qui són, sinó a les matèries de què s’ocupa cadascú, quedo confós. En efecte, hi he vist:

Sis vicepresidències: Estratègia política i electoral, Relacions polítiques i institucionals, Programes, estudis i coordinació parlamentària, Organització, Comunicació i portaveu, Habitatge i territori.

Tres secretaries executives: Política metropolitana, Política municipal, Finances.

Deu secretaries sectorials: Salut, Cultura, Col•locació, Participació, Ensenyament, Universitats i investigació, Política social, Formació, Integració, Família i equitat.

No he vist que ningú s’ocupi ni d’economia, ni d’indústria ni d’energia (penso que quan parlen de finances es refereixen a les del partit), el que diu molt poc de la proximitat d’aquest partit polític als problemes reals del país. Una llàstima.

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Sembla que un anònim malgratenc ha encetat una campanya contra el regidor Jofre utilitzant les entitats malgratenques. Molt malament noi.Certes coses són injustificables. Si tens alguna cosa a dir digue-la amb el teu nom i no amagat darrera un anònim. Se't veu la cua.

ssr ha dit...

Seria molt demanar que els comentaris, si se'n volen fer, fossin sobre el tema que es proposa a l'entrada? Si no és així, sentint-ho molt, em reservo el dret de suprimir-los.