dijous, d’abril 05, 2012

El PP i els mapes del temps


Quan el PNB va perdre les eleccions al País Basc, i el nou lehendakari va ser el senyor López, amb el recolzament del PP, una de les primeres decisions que ven prendre va ser la de canviar el mapa del temps: estava clar que el PNB el feia servir com a element imperialista, ja que hi incloïa Navarra, la Rioja i el País Basc francès. I això era insuportable per la fina pell del PP.

Quan al país Valencià es van tancar els repetidors de TDT que retransmetien els programes de la tele catalana, una de les raons, i no la menys important, és que s’hi donava el temps del País Valencià i, a més, se l’anomenava així, i no Comunitat Valenciana. I també això era insuportable pel PP.

Ara, que s’acaba d’elegir el nou CCM (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals), amb la presència d’un representant del PP com a vicepresident, el senyor Armand Querol, aquest senyor demana que es canviï el mapa del temps, ja que mostra el dels Països Catalans, en comptes d’ensenyar el de totes les Espanyes.

El PP està obsessionat amb els mapes del temps. No m’estranya gens, tenint en compte el nivell que tenen bona part dels seus afiliats. És una llàstima que a gent així se’ls doni cap càrrec i que amb un partit d'aquesta mena s’hi faci cap aliança.