divendres, de novembre 02, 2007

Perles

Quan es parla molt, es diuen coses que poden ser, bé ridícules, bé curioses, bé incomprensibles. Ens passa a tots. He triat algunes frases que m’han fet gràcia aquests darrers dies. El que siguin totes del mateix bàndol només vol dir que és a qui més he tingut el gust de llegir darrerament. No per cap altre raó.


Quan no es governa es fa filosofia, i quan es governa la por a les mobilitzacions no deixa actuar – Conxita Campoy, ple del 9 d’agost del 2007, parlant de la depuradora.

Quina filosofia!!!


Durant uns dies a Malgrat s’ha viscut una mobilització injusta, poc raonada i amb unes informacions sesgades que poc a poc es van posant al seu lloc. Una vegada es clarifiquin els fets, tothom podrà veure i analitzar tot el que hi ha hagut al darrera – Conxita Campoy, Butlletí Informatiu nº 8, parlant de la manifestació contra el tall d’arbres a Can Feliciano.

També aquí, com per l’11 M, hi ha qui parla de la teoria de la conspiració.


Parlant de la setmana de la mobilitat, hem de dir que la participació en les xerrades informatives per la població adulta, l’èxit no ha estat gens fluït - Conxita Campoy, Butlletí Informatiu nº 8

Si l’èxit no ha estat gens fluït, serà que algun líquid no ha corregut, que no hi ha hagut una expressió fàcil, que hi ha hagut viscositat. Hauria estat més clar dir que han estat un fracàs (de la qual cosa no ens en alegrem gens, sigui dit de passada)


El projecte de construcció del pas subterrani significa una notable millora per la zona... convertint tota la zona en un espai molt més transpirable – Butlletí informatiu nº 8, parlant del pas subterrani de l’Abat Oliba.

Coi amb l’espai, servirà per excretar en forma de vapor, per exhalar vapor d’aigua o bé per deixar endevinar una cosa secreta?


Després des esdeveniments passats fa poques setmanes, des del nostre grup hem tingut molt presents unes reflexions del sociòleg Max Weber, quan parla de l’ètica i de la política... Però el polític d’avui, el polític del nostre temps, haurà d’afegir quelcom més a aquesta coherència de les seves conviccions, haurà d’incorporar el concepte de responsabilitat en el govern, i això suposa valorar l’efecte de les seves accions polítiques assumint i fent-se responsable de les conseqüències que la seva acció comporta al conjunt dels ciutadans. Aquesta possible renúncia a part dels propis valors en benefici dels demés no deixa de ser un acte de responsabilitat... – PSC, Butlletí informatiu nº8

I si el PSC ens expliqués clarament els valors propis i les conviccions als que ha renunciat en l’afer de l’arbreda? Potser quedaríem bocabadats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cap valor propi li queda, l'orgull l'encega, el que sí tindria que explicar i molt clarament, són les renuncies i adaptacions que estan fent al seu suposat ideari socialista de polítiques socials que no es veuen enlloc i s'assemblen, cada dia més clarament, a les d'un partit d'extrema dreta per les seves actuacions caciquils i en contra de les llibertats més elementals. Estan disparant contra la ciutadania amb querelles judicials als que gosen objectar quelcom al seu projecte de destrucció territorial i convivencial.

Anònim ha dit...

aissssssssssssss