dimecres, de juny 09, 2010

Anar a peu a l’escola

“El consistori de Malgrat de Mar ha anunciat la seva intenció de suprimir l’actual servei de transport escolar, que porta els nens i nenes de l’escola Marià Cubí del municipi. Alguns pares han mostrat la seva indignació davant el que consideren una decisió unilateral per part de l’Ajuntament. Diuen que no se’ls ha tingut en compte alhora de prendre aquesta decisió i que dificultarà les vides de moltes famílies”.

A Sant Vicent del Raspeig, a Alacant, l’ajuntament ha sigut més fi. Organitza, durant una setmana, marxes a peu per dur els nens a l’escola, acompanyats d’uns quants pares voluntaris, que els van recollint pel camí. No és que es vulguin estalviar el cost del transport escolar, no. Ho fan pel bé de les criatures, perquè facin exercici, perquè no estiguin tan grasses, per millorar la seva salut.

I, ves per on, a Sant Vicent del Raspeig maten dos ocells d’un sol tret: estalvien uns quartets i milloren la salut del personal. Possiblement les autoritats de Sant Vicent del Raspeig siguin un xic més diplomàtiques (i políticament més intel•ligents) que les del poble primerament nomenat.

Llegir notícia

1 comentari:

Anònim ha dit...

doncs anirem a viure a Sant Vicent del Raspeig.